JVN (Sier)-BestratingenGerrit v.d. Veenstraat 225
5348 RZ Oss

Tel: 06 - 54 90 24 24

info@jvnbestrating.nl

Werkwijze

Elk project begint met een stukje advies door de vakman.

Maakt u gebruik van het contactformulier op de website dan zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met mij opnemen. Laat u dan vooral een boodschap achter op mijn voicemail indien ik niet in de gelegenheid ben om zelf op te nemen.

Ik kom naar aanleiding van ons telefoongesprek graag bij u langs voor het maken van een offerte voor uw bestratingswerkzaamheden, het geven van advies en het meedenken in het uitwerken van uw wensen en ideeën. Ik kan u, mede dankzij mijn jarenlange ervaring als stratenmaker, adviseren over de juiste plan van aanpak.

Het kan zijn dat het project een dergelijke omvang heeft of uw wensen zo zijn dat er een tekening gemaakt dient te worden. Dit behoort uiteraard ook door de mogelijkheden.

Als u met de offerte akkoord gaat, overleggen we met u de startdatum en eventueel de datum dat u het project afgerond wilt zien. Uiteraard kan het project ook gewoon op basis van verrekening worden uitgevoerd aan de hand van vooraf vastgestelde prijzen. Wanneer we met het project beginnen proberen we het zo spoedig mogelijk af te ronden, mits het weer het toe laat, door bijvoorbeeld regen of vorst.

belstratenmaker

mailstratenmaker

 

Tips Tricks & Trends

 

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat u met uw tuin wilt gaan doen. Het type tuin bepaald grotendeels de inrichting, de beplanting en het eventuele houtwerk.

 

Kies goed hout (FSC keurmerk) wanneer u bijvoorbeeld een vlonder of hekwerk plaatst.

 

Lees meer ...

 

Copyright © 2014. Alle Rechten Voorbehouden.

| Privacy statement | Kwaaijongens en DigiDees, uw partners op internet.