JVN (Sier)-BestratingenGerrit v.d. Veenstraat 225
5348 RZ Oss

Tel: 06 - 54 90 24 24

info@jvnbestrating.nl

Tuinontwerp

Samen met een tuinarchitecte, waar ik sinds kort de samenwerking mee ben aangegaan, kan ik voor u een totaalpakket verzorgen als het gaat om uw tuin. Zowel de bestrating, het plaatsen van de schutting als de begroeiing worden dan op elkaar afgestemd.

Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Deze zal bij voorkeur plaatsvinden op uw locatie zodat wij de bestaande situatie in ons op kunnen nemen. We inventariseren uw tuinwensen en ideeën, en bekijken de mogelijkheden die uw perceel bied. Wij letten in het bijzonder op bouwkundige elementen, hoogteverschillen in de tuin, stand van zon/schaduw, afmetingen- en indeling van de gevel van het huis, planten of bomen die behouden moeten worden, kortom wij denken met u mee zodat uw wensen passen binnen de mogelijkheden van uw tuin.

De tuinarchitecte zal daarna een schets- of concept tuinontwerp voor u maken waarbij zij uw specifieke wensen en ideeën zal verwerken samen met mijn advies als het gaat om de bestrating. Dit ontwerp wordt met u besproken en nader toegelicht.

Als u met de offerte akkoord gaat, overleggen we met u de startdatum en eventueel de datum dat u het project afgerond wilt zien. 

belstratenmaker

mailstratenmaker

 

Tips Tricks & Trends

 

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat u met uw tuin wilt gaan doen. Het type tuin bepaald grotendeels de inrichting, de beplanting en het eventuele houtwerk.

 

Kies goed hout (FSC keurmerk) wanneer u bijvoorbeeld een vlonder of hekwerk plaatst.

 

Lees meer ...

 

Copyright © 2014. Alle Rechten Voorbehouden.

| Privacy statement | Kwaaijongens en DigiDees, uw partners op internet.